Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www. Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies oraz w jaki sposób z nich korzystamy, kliknij tutaj
×
0 0

Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia

Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia

Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć

Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia

  • Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia
- + Dopasuj

Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia

raty online dostępne od 300,- do 20 000,-

  • Dostępny!
  • Wysyłamy z magazynu w 24h
  • Dostawa od 0,-
  • Gdzie kupić
dodaj do schowka znajdź podobny
Podziel się:

Zastanawiasz się, jak wykorzystać resztki jedzenia ze swojej lodówki? Jak planować zakupy, żeby nie wydawać fortuny? Jak przechowywać żywność? Przed Tobą książka, która odpowiada na te i wiele innych pytań. Liczne porady wskażą sposoby na ograniczenie kosztów związanych z żywieniem przy jednoczesnej poprawie jego jakości, a przepisy na różne dania pozwolą zastosować to wszystko w praktyce.

To książka dla każdego - niezależnie od grubości portfela czy biegłości w kuchni. Bo każdy z nas chce być sprytny, jeść lepiej i taniej, a w dodatku nie marnować produktów!

Książka została wzbogacona o innowacyjne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.

Ogólne

Ilość stron

200

Rok Wydania

2015

Oprawa

oprawa twarda

Format

19.5x25.5 cm

ISBN

978-83-7945-074-9

Wydawca

Edipresse Książki

Napisz pierwszy komentarz

Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
* pola wymagane

Koszt dostawy:

Zmień kod pocztowy

Sprawdź dostępność produktu w Twojej okolicy

Loader...
pixel Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia