Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www. Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies oraz w jaki sposób z nich korzystamy, kliknij tutaj
×
0 0

Smaki polskie. Kartacze, pierogi, knedle. Tom 2. Książka z przepisami + DVD

Smaki polskie. Kartacze, pierogi, knedle. Tom 2. Książka z przepisami + DVD

Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć

Smaki polskie. Kartacze, pierogi, knedle. Tom 2. Książka z przepisami + DVD

  • Smaki polskie. Kartacze, pierogi, knedle. Tom 2. Książka z przepisami + DVD
- + Dopasuj

Smaki polskie. Kartacze, pierogi, knedle. Tom 2. Książka z przepisami + DVD

raty online dostępne od 300,- do 20 000,-

  • Dostępny!
  • Wysyłamy z magazynu w 24h
  • Dostawa od 0,-
  • Gdzie kupić
dodaj do schowka znajdź podobny
Podziel się:
Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu "Smaki polskie".<br> Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować.<br> 1. Bliny z mąki gryczanej<br> 2. Kartacze<br> 3. Knedle z owocami<br> 4. Knedle z kaszy manny<br> 5. Kulebiak<br> 6. Pierogi ruskie<br> 7. Placki ziemniaczane z niespodzianką<br> 8. Sakiewki naleśnikowe z potrawką cielęcą<br> 9. Rożki z kapustą<br>

Napisz pierwszy komentarz

Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
* pola wymagane

Koszt dostawy:

Zmień kod pocztowy

Sprawdź dostępność produktu w Twojej okolicy

Loader...
pixel Smaki polskie. Kartacze, pierogi, knedle. Tom 2. Książka z przepisami + DVD